Kopen vanaf

€ 112.166

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Luxe en perfectie. Dat is de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine. Hij brengt werk en levensstijl samen. En dat is volop terug te zien. Uitstekende afwerking en kwalitatieve materialen zorgen voor hoge verwachtingen. En dat maakt hij waar. Niet alleen in de vormgeving, maar ook op bedieningsgemak, comfort en veiligheid.  

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz S-Klasse Limousine? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz S-Klasse Limousine zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Ontspannen topcomfort

De nieuwe S-Klasse Limousine zorgt ervoor dat jij en je passagiers genieten van nog meer comfort en veiligheid. Hij neemt zijn omgeving nauwkeurig waar en reageert snel op mogelijk gevaar. Zo rijd jij heerlijk ontspannen terwijl je geniet van je favoriete muziek. Met het Burmester high-end surround sound system lijkt het net alsof je in een concertzaal zit. Puur genieten toch?  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz S-Klasse Limousine dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

Welke uitvoeringen van de Mercedes-Benz S-Klasse zijn er naast de Limousine?

De Mercedes-Benz S-Klasse is ook leverbaar als Cabriolet, Coupe en Maybach.  

Hoeveel kost een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Limousine? 

Een nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Limousine is leverbaar vanaf €118.504. 

Wanneer is de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Limousine beschikbaar?

Dat is nog niet bekend. In 2020 staat de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse Limousine bij onze dealers.