Kopen vanaf

€ 21.490

Business lease

€ 214

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz Sprinter

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter maakt indruk. Met zijn comfort, veiligheid en design helpt hij jouw bedrijf vooruit. Stap achter het stuur en kijk eens om je heen. Je zult zien dat alles erg overzichtelijk en praktisch is. Denk aan de verbeterde stoelen, een krachtige automatische airconditioning en de KEYLESS-START. Met het stuurwiel bedien je gemakkelijk alle functies van je auto.  

Mercedes-Benz Sprinter uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz Sprinter? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz Sprinter zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz Sprinter nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Geniet van meer rijcomfort

Met de Sprinter geniet je van meer rijcomfort. Zo maakt hij minder geluid en rijdt hij vlot door. Hij is voorzien van moderne veiligheid- en assistentiesystemen. Denk aan een zijwindassistent en een remassistent. Ook is het mogelijk om een achteruitrijcamera toe te voegen voor nog beter overzicht.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz Sprinter dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Sprinter

Is de Mercedes-Benz Sprinter ook leverbaar in andere varianten dan de gesloten bestelwagen?

Ja, de Mercedes-Benz Sprinter is ook leverbaar als Tourer of als bestelwagen met een open laadbak.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz Sprinter?

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter is leverbaar vanaf €21.490.  

Kan ik de Mercedes-Benz Sprinter leasen?

Ja, je least een Mercedes-Benz Sprinter zakelijk al vanaf €214 per maand.