Kopen vanaf

€ 40.590

Business lease

€ 409

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mercedes-Benz V-Klasse

Je ziet het meteen: de V-Klasse is een echte Mercedes-Benz. Hij ziet er prachtig uit en is afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Ook is hij erg functioneel en ruim. Dit maakt hem de perfecte oplossing voor een personenvervoerder.  

Mercedes-Benz V-Klasse uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Mercedes-Benz V-Klasse? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Mercedes-Benz V-Klasse zelf ervaren?

Ontdek de Mercedes-Benz V-Klasse nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Praktisch en veelzijdig

De V-Klasse is modern en ruim. Zo heeft hij standaard vier zitplaatsen achterin, verdeeld over twee rijen. Het is mogelijk om aan de tweede rij een opklaptafel toe te voegen. Hierdoor werk je snel nog even door tijdens het rijden. Ook klap je de zitplaatsen aan de rechterkant gemakkelijk neer. Dit geeft de mogelijkheid om grote spullen mee te nemen. De V-Klasse is dus erg praktisch en veelzijdig.  

Mercedes-Benz specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz V-Klasse dealer van Nederland. Van het aanschaffen van een auto en leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz V-Klasse

Is de Mercedes-Benz V-Klasse ook leverbaar in een elektrische variant?

Ja, de Mercedes-Benz V-Klasse is ook leverbaar als elektrische variant. Dit is de Mercedes-Benz EQV. 

Hoeveel kost een Mercedes-Benz V-Klasse? 

De nieuwe Mercedes-Benz V-Klasse is leverbaar vanaf €40.590. 

Kan ik de Mercedes-Benz V-Klasse leasen? 

Ja, je least al een Mercedes-Benz V-Klasse vanaf €409 per maand.