Gratis laadstation + installatie bij een volledig elektrische Mercedes-EQ

Kies nu voor een Mercedes-EQ en ontvang een EVBox Elvi wallbox met installatie t.w.v. € 2.150 cadeau*. Deze actie geldt voor de volledig elektrische personenwagens van Mercedes-Benz. Voor welke elektrische Mercedes-EQ ga jij? Ontdek de Mercedes-EQ actiemodellen hieronder.

Mercedes-EQ actiemodellen

Mercedes-Benz - Actie - EQC+laadstation
Laadstation + installatie cadeau

EQC

Volledig elektrisch

Kopen vanaf

€ 77.935

Business lease

€ 754


  • Elektrisch bereik 411 km
  • Wallbox + installatie cadeau

EVBox Elvi wallbox

Met de EVBox Elvi wallbox ben je klaar voor de toekomst. Dit laadstation is gebruiksvriendelijk, slim, efficiënt en past zich eenvoudig en automatisch aan, aan jouw stroomverbruik. Daarnaast heb je direct online inzicht in jouw laadtransacties. Met de EVBox Elvi wallbox heb je de ideale laadoplossing aan huis voor jouw (vol) elektrische Mercedes-Benz. 

Interesse? Je krijgt de EVBox Elvi wallbox nu GRATIS bij aanschaf van één van de Mercedes-EQ modellen. Rij direct weg en bekijk de voorraad.

Waar kunnen we je bij helpen?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de gratis laadstation actie

Welk laadstation wordt er geïnstalleerd?

Bij de aanschaf van een nieuwe EQA of EQC wordt de EVBox Elvi wallbox geïnstalleerd. 

Wat zijn de voorwaarden voor installatie van de EVBox Elvi bij deze actie?

De inbegrepen installatie omvat een standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en twee muur- of vloerdoorboringen, waarbij geen graafwerkzaamheden nodig zijn.

Actievoorwaarden

Actie geldig op voertuigen aangeschaft in de periode 01 april 2021 tot en met 30 september 2021, waarbij het voertuig voor 31 december 2021 geregistreerd dient te zijn. De actie omvat de levering van een EVBox laadstation 22kW, 3G/wifi met vaste laadkabel (6m), een kabelhouder en een standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en twee muur- of vloerdoorboringen, waarbij geen graafwerkzaamheden nodig zijn. Voor het gebruik van de wallbox betaalt u een abonnementsprijs van € 4,- per maand excl. Btw. Niet geldig in combinatie met andere acties, (ex-)demo- of MB-Rent voertuigen en Private Lease. Smart en Plug-in Hybride modellen zijn uitgesloten van deze actie.