Nieuwe taxi nodig? Ga voor een B-, E- of S-Klasse 

Mercedes-Benz is al jaar en dag iconisch in het straatbeeld en voldoet gegarandeerd aan de strenge eisen die jij aan jouw taxi stelt. Met de sterke motor en haar veelzijdigheid zijn de B-, E- en S-Klasse de nummer één binnen het taxivervoer segment. 

Speciaal voor taxi-ondernemingen heeft Stern een aantrekkelijk rentetarief. Zo financier je een nieuwe B-, E- of S-Klasse tijdelijk tegen slechts 2,99% rente. 

Interesse in het kopen van een taxi bij Stern?

Wij helpen je graag. In het Stern Business Center werken wij samen met jou aan de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Ons team van specialisten helpt je graag verder! Neem voor meer informatie over het kopen van een Mercedes-Benz voor jouw taxibedrijf en deze aantrekkelijke financieringsactie contact op met: Jurriaan Taat (06-10315703) of jurriaan.taat@stern.nl  of stel je vraag via het contactformulier.  

Waar kunnen we je bij helpen?

Actievoorwaarden 

Deze actie is geldig op nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse, E-Klasse & S-Klasse taxi op klantorders van 1 januari 2020 t/m 31 juli 2020. Geldig voor Netto Financial Lease: minimaal te financieren bedrag € 12.500,- met een looptijd van 24 t/m 60 maanden. Vraag je verkoopadviseur naar de aanvullende voorwaarden.