Ontdek Mercedes-Benz EQ

Mercedes-Benz zet de schakelaar om. Met zijn product- en technologiemerk EQ ervaar je elektrisch rijden als nooit tevoren. Je rijdt comfortabel, veilig en betrouwbaar, zoals je van Mercedes-Benz mag verwachten. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Hiermee geniet je van een aantrekkelijk design, veel rijplezier en maximale veiligheid.  

Volledig elektrische modellen

Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC

Kopen vanaf

€ 77.935

Business lease

€ 1.014


De volledig elektrische SUV van Mercedes-Benz

Jouw Mercedes-Benz EQC opladen

Je laadt je elektrische auto op waar en wanneer jij wil. Het beste is om te kijken waar je auto het vaakst of het langst stilstaat. Bijvoorbeeld thuis of op je werk. Pas je laadsessies daarop aan. Heb je niet de mogelijkheid om je auto thuis of op het werk op te laden? Of ben je langer onderweg en moet je bijladen? Dan kan je terecht bij een openbaar oplaadstation. Als je een nieuwe EQC koopt, krijg je het eerste jaar een gratis abonnement van Ionity. Zij hebben 1.500 snelladers op ruim 400 locaties in heel Europa. Zo geniet je van een voordelig tarief en een optimale dekking.  

Elektrische aandrijving van Mercedes-Benz

Als je kiest voor de Mercedes-Benz EQC rijd je volledig elektrisch. Geniet van het geluidloos rijden en het uitstekend reactievermogen van de EQC modellen. Kies jij voor de Mercedes-Benz EQ Power? Dan heb je de perfecte combinatie van een elektro- en een verbrandingsmotor. Interesse in een elektrische Mercedes? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Veelgestelde vragen over elektrische Mercedes-Benz modellen

Heeft Mercedes-Benz ook elektrische modellen?

Ja, Mercedes-Benz heeft elektrische modellen. Kies voor de volledig elektrische EQ of de plug-in hybride EQ Power modellen. 

Welke Mercedes-Benz plugin hybride modellen zijn er?

De volgende Mercedes-Benz modellen hebben een plug-in hybride aandrijving:  

  • A-Klasse 250 e 
  • B-Klasse 250 e 
  • C-Klasse 300 e 
  • E-Klasse 300 e 
  • GLC 300 e 
  • GLE 350 de 
  • S-Klasse 560 e 

Heeft Mercedes-Benz ook modellen die volledig elektrisch aangedreven zijn?

Ja, op dit moment is alleen de Mercedes-Benz EQC volledig elektrisch aangedreven.