Ontdek Mercedes-Benz EQ Power

Zoek jij een sportieve SUV? Of een gezinsvriendelijke van? Het maakt niet uit wat je zoekt. In het assortiment van volledig elektrische modellen vind je altijd wel een model dat bij je past. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van de nieuwe EQC. Hij is comfortabel, veilig en geeft een hoge rijdynamiek. Ook biedt Mercedes uitgebreide services voor elektrisch rijden. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken.  

Ben jij klaar voor de nieuwe EQ?

Wil jij weten of je klaar bent om over te stappen naar elektrisch rijden? Download dan de nieuwe EQ Ready-App. Deze app helpt je met het maken van je keuze. Hij registreert je reizen en analyseert je dagelijkse mobiliteitsgedrag. Dit vergelijken we met bijvoorbeeld het verbruik en het aantal gereden kilometers van elektrische en hybride auto’s. Zo zie je gelijk of jij slim over kan stappen naar elektrisch rijden.  

Ervaar het zelf bij Stern

Wil jij zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden? Maak dan online een afspraak voor een proefrit bij een van onze vestigingen.  

Veelgestelde vragen over Mercedes Benz EQ Power

Heeft Mercedes-Benz ook volledig elektrische modellen?

Ja, Mercedes-Benz heeft de EQC, een SUV. In het najaar van 2020 zal ook de EQA beschikbaar zijn. 

Waar kan ik een elektrische Mercedes-Benz opladen?

Het is mogelijk om je Mercedes-Benz op te laden bij alle openbare laadstations. Beschik je over een eigen laadstation? Dan kan je hem ook thuis opladen.