Rijd zorgeloos een Mercedez-Benz A-Klasse Hatchback met private lease

De Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback is een sportieve en compacte auto, voorzien van alle luxe die je van een Mercedes-Benz mag verwachten. De widescreen cockpit en intelligente rijassistentiesystemen maken het rijden comfortabel, terwijl het onderstel sportief aanvoelt.

Bij Stern rijd je al een gloednieuwe A-Klasse Hatchback vanaf € 399,- per maand. Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste private lease tarief.

Private lease de A-Klasse Hatchback

De A-Klasse Hatchback ervaren? Maak een proefrit!

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Standaard rijk uitgerust

De lage motorkap en de smalle led-koplampen geven de Mercedes-Benz A-Klasse een dynamische en sportieve uitstraling. Verder kun je rekenen op heel veel luxe. Zo is de A-Klasse Hatchback standaard uitgerust met revolutionaire technologieën, zoals het MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainmentsysteem dat zich dankzij kunstmatige intelligentie op de bestuurder instelt en de Intelligent Drive systemen zorgen voor optimale veiligheid en comfort.

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Private lease de A-Klasse Hatchback

Veelgestelde vragen over de A-Klasse Hatchback private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback?

Bij Mercedes-Benz-dealer Stern lease je al een A-Klasse Hatchback vanaf € 399 per maand. Dit is o.b.v. een contractduur van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

Kan ik een Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback leasen uit voorraad?

Ja, dat kan. Wij hebben vaak rijk uitgeruste modellen op voorraad tegen scherpe prijzen. Bekijk hier ons actuele aanbod. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mercedes-Benz A-Klasse Hatchback?

Meer informatie over de A-Klasse Hatchback vind je op de modelpagina op onze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.