Private lease de A-Klasse Limousine voor een vast bedrag per maand

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine heeft een elegant silhouet en is tegelijkertijd sportiever dan ooit. Met een fraai interieur met standaard twee displays en Mercedes-Benz Intelligent Drive ervaar je de luxe en comfort van absolute topklasse.

Met private lease van Stern rijd je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe A-Klasse Limousine. Bereken hieronder jouw leasetarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz private lease modellen

Veilig en vertrouwd

De Mercedes-Benz is standaard voorzien van het MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainmentsysteem, wat zich dankzij kunstmatige intelligentie steeds beter op de bestuurder instelt. Daarnaast kan de A-Klasse Limousine dankzij Intelligent Drive technologie je waarschuwen voor dreigend gevaar op de weg en assisteren bij het remmen of uitwijken. Veiligheid staat bij Mercedes-Benz altijd voorop.

Benieuwd naar het private leasen van de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine? Kom langs voor een proefrit! 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mercedes-Benz A-Klasse Limousine zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over de A-Klasse Limousine private lease

Wat kost een A-Klasse Limousine private lease?

Je kunt al een A-Klasse Limousine private leasen vanaf € 570 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de A-Klasse Limousine?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de A-Klasse Limousine. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.

Is de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine ook beschikbaar als Plug-in Hybrid?

De A-Klasse Limousine is ook verkrijgbaar als A 250 e, deze uitvoering is uitgerust met een elektromotor in combinatie met een verbrandingsmotor. Dankzij de accu kan deze Plug-in Hybrid vele kilometers afleggen in 100% elektrische modus, zonder uitstoot en in optimaal comfort.