Private lease een Mercedes-Benz B-Klasse voor een vast bedrag per maand

De Mercedes-Benz B-Klasse is de juiste keuze als je opzoek bent naar een naar een auto met ruimte én luxe. Geniet van optimaal zitcomfort en ga veilig de weg op met de nieuwste rijassistentiesystemen.

Met private lease van Stern rijd je zorgeloos in een nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en vraag een proefrit aan.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz B-Klasse private lease modellen

Praktisch en flexibel

De Mercedes-Benz B-Klasse is optimaal ingericht voor dagelijks gebruik. Met de nieuwste Intelligent Drive technologie word je perfect ondersteund voor een ontspannen rijervaring en dankzij de grote en flexibele ruimte achterin kunnen alle boodschappen gewoon mee. 

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz B-Klasse? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Mercedes-Benz B-Klasse zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto.  

Veelgestelde vragen over private leasen van de Mercedes-Benz B-Klasse

Wat kost een B-Klasse private lease?

Je kunt al een B-Klasse private leasen vanaf € 600 per maand. Hierbij zijn de kosten voor verzekering, belasting en regulier onderhoud inbegrepen.

Waar kan ik meer informatie vinden over de B-Klasse?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de B-Klasse. Je kan hier bijvoorbeeld alles vinden over de beschikbare mogelijkheden in de prijslijst.