Private lease de Mercedes-Benz C-Klasse Estate voor een vast bedrag per maand

De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Estate is zowel elegant als sportief en de moderne look van het interieur sluit hier perfect op aan. Daarnaast is hij voorzien van allerlei technologie om je leven gemakkelijker te maken én je rijplezier te vergroten. 

Met private lease van Stern rijd je zorgeloos in een Mercedes-Benz C-Klasse Estate voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste tarief.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate private lease modellen

Mercedes-Benz C-Klasse Estate zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

Boordevol luxe

De Mercedes-Benz C-Klasse Estate is standaard uitgerust allerlei moderne technologieën die eerst alleen in de S-Klasse te vinden waren, zoals het nieuwe Mercedes-Benz User Experience infotainment systeem, wat zich dankzij kunstmatige intelligente steeds beter op jou als bestuurder instelt. Daarnaast beschikt bij over de nieuwste Intelligent Drive systemen, zodat je minder wordt belast en wordt geassisteerd tijdens het remmen en uitwijken. Zo arriveer je volledig in stijl én relaxt op jouw bestemming.

Benieuwd naar het private leasen van de Mercedes-Benz C-Klasse Estate? Kom langs voor een proefrit!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz C-Klasse Estate

Welke kosten zijn er bij het private leasecontract inbegrepen?

De kosten voor het gebruik van de auto zijn bij het leasecontract inbegrepen. Denk hierbij aan:  

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • Allrisk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage van €450)
  • Ongevallen inzittendenverzekering (OIV)
  • Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24/7 pechhulp.
  • Overige kosten zijn voor eigen rekening. Bijvoorbeeld brandstofkosten, parkeerkosten, bekeuringen en tolgelden.  

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen als ik kies voor private lease?

Ja, dan kan! Doordat wij met Stern via ruim 70 vestigingen 17 automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onderhoudsbeurten, verzekering of afschrijvingen.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?

Na het invullen van het formulier gaan wij jouw aanvraag behandelen. Wij nemen contact met je op om eventueel noodzakelijke informatie aan te vullen, jouw vragen te beantwoorden en om alle mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvang je van ons een offerte met het best mogelijke aanbod.

Mogen er meer mensen in mijn private lease auto rijden?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden.

Is mijn Mercedes-Benz overal verzekerd?

Je leaseauto is in bijna alle Europese landen verzekerd. Bekijk hiervoor je verzekeringsbewijs, ook wel bekend als groene kaart. Meer informatie over de verzekering vind je in onze verzekeringsvoorwaarden.  

 

Ik heb een BKR codering. Kom ik in aanmerking voor private lease?

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.