Rijd zorgeloos een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine met private lease

Het design van de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine is zowel van binnen als van buiten een mix van stoer en elegant. Hij is voorzien van allerlei moderne technologieën die eerst alleen in de S-Klasse te vinden waren, wat zorgt voor luxe en comfort van absolute topklasse. Dit maakt het rijden in de nieuwe C-Klasse nóg leuker.

Bij Stern rijd je al een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine vanaf € 639,- per maand. Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste private lease tarief.

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine private lease modellen

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

De beste technologie is de standaard

De nieuwe C-Klasse Limousine is voorzien van allerlei technologie om je leven gemakkelijker te maken en je rijplezier te vergroten. Zo zit er naast haarscherpe displays in het dashboard ook een heads-up display in de voorruit, waardoor de belangrijkste informatie in het zicht wordt geprojecteerd. Verder kun je makkelijk je smartphone integreren met het Mercedes-Benz User Experience infotainmentsysteem en laadt hij automatisch op in het middenconsole. En last but not least ga je veilig de weg op dankzij de Intelligent Drive systemen die je waarschuwen voor dreiging en assisteren tijdens het rijden.  

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Private lease Mercedes-Benz C-Klasse Limousine

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij private lease?

Ja dat kan. Het volledige inruilbedrag storten we op je rekening. Met private lease geniet je van een gloednieuwe auto voor een vaste leaseprijs. Ook over onderhoudsbeurten, verzekering en afschrijvingen hoef je je geen zorgen te maken.  

Is mijn Mercedes-Benz overal verzekerd?

Je leaseauto is in bijna alle Europese landen verzekerd. Bekijk hiervoor je verzekeringsbewijs, ook wel bekend als groene kaart. Meer informatie over de verzekering vind je in onze verzekeringsvoorwaarden.  

 

Welke kosten zijn er bij het leasecontract inbegrepen?

De kosten voor het gebruik van de auto zijn bij het leasecontract inbegrepen. Denk hierbij aan:  

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • Allrisk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage van €450)
  • Ongevallen inzittendenverzekering (OIV)
  • Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24/7 pechhulp.
  • Overige kosten zijn voor eigen rekening. Bijvoorbeeld brandstofkosten, parkeerkosten, bekeuringen en tolgelden.