Rijd zorgeloos een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine met private lease

Het design van de nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine is zowel van binnen als van buiten een mix van stoer en elegant. Hij is voorzien van allerlei moderne technologieën die eerst alleen in de S-Klasse te vinden waren, wat zorgt voor luxe en comfort van absolute topklasse. Dit maakt het rijden in de nieuwe C-Klasse nóg leuker.

Bij Stern rijd je al een gloednieuwe Mercedes-Benz C-Klasse Limousine vanaf € 639,- per maand. Bereken hieronder gemakkelijk jouw vaste private lease tarief.

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine private lease modellen

Mercedes-Benz C-Klasse Limousine zelf ervaren?

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

De beste technologie is de standaard

De nieuwe C-Klasse Limousine is voorzien van allerlei technologie om je leven gemakkelijker te maken en je rijplezier te vergroten. Zo zit er naast haarscherpe displays in het dashboard ook een heads-up display in de voorruit, waardoor de belangrijkste informatie in het zicht wordt geprojecteerd. Verder kun je makkelijk je smartphone integreren met het Mercedes-Benz User Experience infotainmentsysteem en laadt hij automatisch op in het middenconsole. En last but not least ga je veilig de weg op dankzij de Intelligent Drive systemen die je waarschuwen voor dreiging en assisteren tijdens het rijden.  

Interesse in het private leasen van de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz C-Klasse Limousine

Welke kosten zijn er bij het private leasecontract inbegrepen?

De kosten voor het gebruik van de auto zijn bij het leasecontract inbegrepen. Denk hierbij aan:  

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • Allrisk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage van €450)
  • Ongevallen inzittendenverzekering (OIV)
  • Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24/7 pechhulp.
  • Overige kosten zijn voor eigen rekening. Bijvoorbeeld brandstofkosten, parkeerkosten, bekeuringen en tolgelden.  

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen als ik kies voor private lease?

Ja, dan kan! Doordat wij met Stern via ruim 70 vestigingen 17 automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onderhoudsbeurten, verzekering of afschrijvingen.

Wat gebeurt er als ik een offerte aanvraag?

Na het invullen van het formulier gaan wij jouw aanvraag behandelen. Wij nemen contact met je op om eventueel noodzakelijke informatie aan te vullen, jouw vragen te beantwoorden en om alle mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvang je van ons een offerte met het best mogelijke aanbod.

Mogen er meer mensen in mijn private lease auto rijden?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden.

Is mijn Mercedes-Benz overal verzekerd?

Je leaseauto is in bijna alle Europese landen verzekerd. Bekijk hiervoor je verzekeringsbewijs, ook wel bekend als groene kaart. Meer informatie over de verzekering vind je in onze verzekeringsvoorwaarden.  

 

Ik heb een BKR codering. Kom ik in aanmerking voor private lease?

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.