Onderhoud aan jouw Mercedes-Benz

Als officieel Mercedes-Benz dealer kennen wij jouw auto het beste. Wij weten welk onderhoud jouw auto nodig heeft om hem in topconditie te houden. Zou kun jij veilig en vertrouwd kilometers maken op de weg. Maak nu online een afspraak bij Mercedes-Benz dealer Stern.

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw Mercedes

Uiteraard wil je dat jouw Mercedes in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Mercedes van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Mercedes en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak

  • Online een afspraak maken
  • Deskundig advies en onderhoud
  • Altijd een vestiging in de buurt
NL

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Mercedes-Benz?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Mercedes-Benz gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens de onderhoudsbeurt aan mijn Mercedes-Benz?

Ja. Als officiële Mercedes-Benz dealer gebruiken wij altijd originele onderdelenbij tijdens het onderhoud. Zo blijft jou Mercedes-Benz altijd in topconditie