Onderhoud aan jouw Mercedes-Benz

Als officieel Mercedes-Benz dealer kennen wij jouw auto het beste. Wij weten welk onderhoud jouw auto nodig heeft om hem in topconditie te houden. Zou kun jij veilig en vertrouwd kilometers maken op de weg. Maak nu online een afspraak bij Mercedes-Benz dealer Stern.

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw Mercedes

Uiteraard wil je dat jouw Mercedes in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Mercedes van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Mercedes en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.  

Pistop Weken bij Stern

Plan nu jouw pitstop bij Stern! Wellicht heb je tijdens de vakantieperiode veel kilometers afgelegd of is je auto simpelweg weer eens toe aan een check. Dan is dit het moment: van 22 september t/m 31 oktober vinden de Pitstop Weken plaats bij Stern. Voor slechts € 89,95 kijken onze specialisten jouw [merknaam] na en kun je weer zorgeloos op pad!

Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak

  • Online een afspraak maken
  • Deskundig advies en onderhoud
  • Altijd een vestiging in de buurt
NL

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz onderhoud bij Stern

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Mercedes-Benz?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Mercedes-Benz gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Worden er altijd originele onderdelen gebruikt tijdens de onderhoudsbeurt aan mijn Mercedes-Benz?

Ja. Als officiële Mercedes-Benz dealer gebruiken wij altijd originele onderdelenbij tijdens het onderhoud. Zo blijft jouw Mercedes-Benz altijd in topconditie

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Mercedes-Benz?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Stern grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Mercedes-Benz zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Mercedes-Benz-dealer Stern erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Mercedes-Benz zelf.

Heeft Stern ook een speciale Member Card van Mercedes-Benz voor onderhoud?

Ja, meer informatie over de Mercedes-Benz Member Card en alle voordelen vind je hier.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Stern?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Stern Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Stern zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.