Unieke voordeelpas

Een auto in topconditie vraagt het hele jaar door om goede zorg. Daar helpen wij jou graag bij met de Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card. Een unieke voordeelpas voor al het kleine onderhoud, inclusief gratis controles en aantrekkelijke kortingen. Zo blijft jouw Mercedes-Benz én portemonnee in topconditie! Ga zeker de weg op met de Member Card voor slechts € 49,- per jaar.

Uniek bij Stern
Uw Mercedes-Benz in topconditie
Waarde van € 300,-

Voordelen van de Stern Member Card

Met de Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card profiteer je een jaar lang van vele voordelen:  

  • 10% korting op banden
  • Gratis APK (mag ook voor een ander voertuig)
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
  • Gratis Zomer- & WinterCheck
  • 25% korting op ruitenwissers
  • Eén seizoen gratis opslag van banden
  • Gratis uitlijnen bij onderhoud
  • Gratis één keer per jaar de sleutelbatterij vervangen
  • Lidmaatschap op het Mercedes-Benz magazine

Bestel jouw Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card

Interesse? De Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card kost slechts € 49,-. Laat je Stern Member Card aanmaken bij een van onze vestigingen. De kaart wordt op jouw naam en kenteken aangemaakt en opgestuurd. Je ontvangt binnen één tot twee weken jouw Mercedes-Benz dealer Stern Member Card. 

Voorwaarden Stern Member Card

De Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card is geldig op de auto waarvan het kenteken op de kaart vermeld staat. Je geniet een jaar lang van alle voordelen. Het jaar gaat in op het moment van betaling. Elk product uit het assortiment van de kaart kan maximaal één keer gebruikt worden in het jaar dat de kaart geldig is. Voor het bijvullen van vloeistoffen geldt een maximum van één liter per vloeistof. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.   

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz dealer Stern Member Card

Is de Stern Auto membercard van naam veranderd?

Ja. Vanaf 1 juli heet de Stern Auto membercard de Mercedes-Benz-dealer Stern Member Card. Natuurlijk blijven dezelfde voorwaarden geldig.

Wat kost de Mercedes-Benz dealer Stern Member Card?

De Mercedes-Benz dealer Stern Member Card kost € 49,- en is een jaar lang geldig. 

Wat zijn de voordelen van de Mercedes-Benz dealer Stern Member Card?

Met de Mercedes-Benz dealer Stern Member Card profiteer je van vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis APK, een zomer- en wintercheck en gratis haal- en brengservice bij onderhoud. Op deze pagina vind je alle voordelen op een rij.