Altijd verbonden met je Mercedes-Benz

Stap in de wereld van intelligente connectiviteit. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is jouw Mercedes-Benz. Door Mercedes me ben je altijd verbonden met je auto. En je auto met alles wat jij belangrijk vindt. Je auto en jij komen zo nog dichter bij elkaar.

Met Mercedes me ben je verbonden, zo vermeid je eenvoudig files, krijg je een seintje wanneer onderhoud nodig is en word je snel en effectief geholpen bij een ongeval of pech onderweg. 

Altijd op de hoogte
Standaard de beste route
Bedien je auto vanaf je smartphone

Mogelijkheden Mercedes me

De Mercedes me biedt vele mogelijkheden:  

  • Op afstand je auto vergrendelen en ontgrendelen
  • Opvragen van de voertuigstatus en voertuiglocatie
  • Voertuigtracking
  • Noodoproep
  • Geïntegreerd persoonlijk onderhoudsmanagement
  • Pechmanagement

Bestel jouw Mercedes me Adapter

Is jouw auto niet standaard uitgerust met Mercedes me? Voor sommige modellen is het toch mogelijk om met je auto verbonden te zijn. Met de Mercedes me Adapter geniet je van de vele voordelen uit de wereld van Mercedes me. Ontdek meer over de Mercedes me Adapter. 

Veelgestelde vragen over Mercedes me

Wat is Mercedes me?

Mercedes me verbindt je met je auto. En dat niet alleen. Hij verbindt je auto met alles wat jij belangrijk vindt. Stap in de wereld van intelligente connectiviteit. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is je Mercedes-Benz. Onze connectiviteitsoplossingen brengen jou en je auto nog dichter bij elkaar. Ook de bediening wordt hierdoor gemakkelijker. 

Wat als mijn auto niet uitgerust is met Mercedes me?

Is jouw Mercedes-Benz niet standaard uitgevoerd met Mercedes me? Voor sommige modellen is het toch mogelijk om je met je auto te laten verbinden. De Mercedes me adapter biedt hierin mogelijkheden. 

Waar kan ik de Mercedes me adapter kopen?

Je koopt jouw Mercedes me adapter eenvoudig via Mercedes-Benz dealer Stern.  

Waar kunnen we je bij helpen?