Jouw mobiliteitspartner

Bestelwagens krijgen ten opzichte van personenwagens veel meer te verduren en het onderhouden van een bestelwagen vergt veel aandacht en kennis. Denken in oplossingen met daarbij de juiste service, behoort tot het label Van ProCenter. Door op het gebied van bestelwagens maatwerk te leveren en bijbehorende service- en financieringsvormen, is Stern de dealer die jou helemaal begrijpt. Stern Van ProCenter is jouw mobiliteitspartner.

De voordelen van Van ProCenter als mobiliteitspartner

Meer opties.
Een bestelwagen is onderdeel van jouw bedrijf. Met het complete aanbod Mercedes-Benz bestelwagens heeft ons Van ProCenter altijd een passend aanbod. De ruime selectie wordt altijd ondersteund met dezelfde perfecte service én garantie.

Meer Service.
Stilstaan is geen optie, daarom verzorgen wij onderhouds-, reparatie- en garantie oplossingen, die het beste bij jouw situatie past. In heel Europa staat onze 24/7 hulpdienst voor jou klaar.

Meer experts.
Omdat jij een expert bent, vertrouw jij qua mobiliteit op een team van specialisten. Doordat onze service- en verkoopadviseurs precies weten wat er in jouw branche speelt, kunnen wij het maatwerk leveren dat jij verdient.

Meer beschikbaarheid.
Op het gebied van service staan wij altijd voor jou klaar. Daarom profiteer jij van ruime openingstijden met daarbij de mogelijkheid om zelfs in het weekend bij ons terecht te kunnen. Mede hierdoor ben jij snel aan de beurt.

Meer mobiliteit.
Mocht jij tijdelijk extra vervoer nodig hebben, dan ben jij aan het goede adres. Door een passende Mercedes-Benz bestelwagen voor jou klaar te zetten kun jij direct door met ondernemen. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz VanPro Center

Wat is een Van ProCenter?

Mercedes-Benz Van ProCenters zijn specifieke bestelwagen vestigingen. Hier draait alles om bestelwagens van Mercedes-Benz. 

Wat kan ik van een Van ProCenter verwachten?

Je kan van een Van ProCenter verwachten dat ze altijd bereikbaar zijn. Ze bieden je extra service aan en verzorgen jouw mobiliteit. Ook word je altijd geholpen door experts en specialisten.