Professionele aanpak

Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Het vraagt om een professionele aanpak van je dealer. Een dealer die maatwerk levert en weet van aanpakken als de situatie daar om vraagt. Een dealer die jou helemaal begrijpt. Bij ons Stern Van ProCenter ben je hiervoor aan het juiste adres.  

Voordelen van ons Van ProCenter

Bij ons Van ProCenter ben je zeker van vele voordelen:  

Altijd bereikbaar
Ook buiten de reguliere openingstijden kan je bij ons terecht voor advies.

We houden je mobiel
Wij verzorgen je mobiliteit, ook als jouw bestelwagen onverwachts langer in de werkplaats moet blijven. Zo is er altijd vervangend vervoer beschikbaar.

Ruime keuze
Wij beschikken over het volledige Mercedes-Benz bestelwagenaanbod. Liever een occasion? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een ruim aanbod gebruikte bestelwagens. Wij geven je graag een vrijblijvende en deskundige taxatie van je huidige bestelwagen. Wil je eerst proefrijden? Dit altijd mogelijk. 

Experts en specialisten
Onze mensen helpen je om de juiste keuze te maken bij het kopen van jouw nieuwe bestelwagen. Wij adviseren je graag over het onderhoud, leasen, financieren en verzekering van jouw bestelwagen en onze fleetprofessionals bieden je de juiste oplossing voor de inzet van jouw wagenpark. Met onze op- en ombouwexpertise leveren wij het maatwerk waar je naar op zoek bent.

Succesvolle vierde certificering Van ProCenter

De Mercedes-Benz  bestelwagen vestigingen van Stern zijn voor de vierde keer officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Wij zijn trots op deze certificering. Wij kijken ernaar uit om je ook dit jaar weer optimaal te bedienen.  

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz VanPro Center

Wat is een Van ProCenter?

Mercedes-Benz Van ProCenters zijn specifieke bestelwagen vestigingen, Hier draait alles om bestelwagens van Mercedes. 

Wat kan ik van een Van ProCenter verwachten?

Je kan van een Van ProCenter verwachten dat ze altijd bereikbaar zijn. Ze bieden je extra service aan en verzorgen jouw mobiliteit. Ook word je altijd geholpen door experts en specialisten.  

Waar kunnen we je bij helpen?