Ontdek de Mercedes-Benz Econic

De Mercedes-Benz Econic is uitstekend voorbereid op de uitdagingen van het distributietransport. Het lage chassis zorgt ervoor dat je snel en veilig in- en uitstapt. De panoramaruiten zorgen voor een uitstekend zicht en de korte wielbasis voor een grote wendbaarheid. Hiermee is hij van alle markten thuis.  

De Mercedes-Benz Econic zelf ervaren?

Wil je weten wat de Mercedes-Benz Econic jou te bieden heeft? Neem dan contact op met Mercedes-Benz-dealer Stern. Wij helpen je graag bij het kiezen van je truck. 

Veiligheid van groot belang

Veiligheid is zeker in de stad van groot belang. De Mercedes-Benz Econic ontmoet daarom andere verkeersdeelnemers zoals voetgangers op ooghoogte. In de Econic zit je laag en heb je goed zicht door de grote ruiten. Voor plaatsen met veel onoverzichtelijke situaties is dit de perfecte oplossing.  

Mercedes-Benz trucks specialist Stern

Stern is dé Mercedes-Benz Econic dealer van Nederland. Wil je meer weten over Mercedes-Benz en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe truck? Kom dan naar een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder.  

Neem contact op met Mercedes-Benz-dealer Stern

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Econic

Is de Mercedes-Benz Econic ook leverbaar met een aardgasmotor?

Ja, de Econic is ook leverbaar met aardgasmotor. Hiermee rijd je vrij rond in de milieuzones. Meer weten? We vertellen je er graag alles over in een van onze Trucks vestigingen in Almere, Nijkerk of Utrecht.

Welke motor heeft de Mercedes-Benz Econic?

De Mercedes-Benz Econic is leverbaar in combinatie met een diesel- of gasmotor.  

Kan ik een Mercedes-Benz Econic Truck leasen of financieren bij Stern?

Ja, dat kan. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Waar kan ik de Mercedes-Benz Trucks vestigingen van Stern vinden?

De vestigingen gespecialiseerd in Mercedes-Benz Trucks vind je in Almere en Nijkerk. Meer informatie over onze vestigingen vind je hier.