Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Almere en omstreken

Een Mercedes-Benz koop of onderhoud je natuurlijk bij Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Huchtstraat 10 in Almere. Bij Stern hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Almere staat graag voor je klaar! 

Bij onze vestiging in Almere hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Nieuw partnership met Golfclub Almeerderhout

Vanaf 1 oktober gaat Stern een mooi partnership aan met Golfclub Almeerderhout, waarbij het voor de leden mogelijk wordt om hun auto een service- of wasbeurt te geven tijdens het golfen. Een unieke en luxe service, omdat alle automerken bij ons terecht kunnen en de auto door Stern wordt opgehaald van - én teruggebracht naar - de golfclub.

De komende jaren wordt de samenwerking met de golfclub verder uitgebreid met oog op de gezamenlijke ambities, zoals het optimaliseren van business events met aandacht voor vitaliteit, duurzaamheid en mobiliteit.

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Almere

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz? Een Mercedes-Benz bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Stern hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Almere

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Almere?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Almere is geopend van 08:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Almere?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en trucks ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern