Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Amersfoort en omstreken

Een Mercedes-Benz koop of onderhoud je natuurlijk bij Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Ruimtevaart 30 in Amersfoort. Bij Stern hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Amersfoort staat graag voor je klaar! 

Bij onze vestiging in Amersfoort hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Amersfoort

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen? Een Mercedes-Benz bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Stern Amersfoort hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Mercedes-Benz laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amersfoort

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amersfoort?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amersfoort is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Amersfoort?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amersfoort