Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Amstelveen en omstreken

Een Mercedes-Benz koop of onderhoud je natuurlijk bij Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Spinnerij 11 in Amstelveen. Bij Stern hebben wij een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team in Amstelveen staat graag voor je klaar!  

Bij onze vestiging in Amstelveen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz op voorraad in Amstelveen

Dankzij de grote voorraad Mercedes-Benz personenauto’s is er altijd wel een auto te vinden die aan jouw wensen voldoet. Naast aantrekkelijke prijzen, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amstelveen verzekerd van een betrouwbare aankoop. Onze occasions worden namelijk zorgvuldig geselecteerd, waarbij onder andere wordt gekeken naar de onderhoudshistorie. 

Mercedes-Benz onderhoud en service

Een auto kopen is één ding, maar een auto onderhouden is ook erg belangrijk. Bij onze vestiging in Amstelveen ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz personenauto van onderhoud te laten voorzien. Denk aan een APK keuring, groot of klein onderhoud, reparaties of het laten wisselen van je banden. Een team van gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amstelveen

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen gesloten.

 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amstelveen