Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hét adres voor Mercedes-Benz onderhoud in Amstelveen en omstreken

Is je Mercedes-Benz toe aan onderhoud? Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Spinnerij 11 in Amstelveen. Wij zijn de specialisten in het onderhoud van Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens. Wist je dat wij ook het onderhoud uitvoeren aan Mercedes-EQ modellen? Dit zijn de elektrische en plug-in hybride modellen van Mercedes. Ons team in Amstelveen staat graag voor je klaar!  

Bij onze vestiging in Amstelveen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Amstelveen

Dankzij de grote voorraad Mercedes-Benz personenauto’s is er altijd wel een auto te vinden die aan jouw wensen voldoet. Naast aantrekkelijke prijzen, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amstelveen verzekerd van een betrouwbare aankoop. Onze occasions worden namelijk zorgvuldig geselecteerd, waarbij onder andere wordt gekeken naar de onderhoudshistorie. 

Mercedes-Benz onderhoud en service

Een auto kopen is één ding, maar een auto onderhouden is ook erg belangrijk. Bij onze vestiging in Amstelveen ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz personenauto van onderhoud te laten voorzien. Denk aan een APK keuring, groot of klein onderhoud, reparaties of het laten wisselen van je banden. Een team van gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amstelveen

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen gesloten.

 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Amstelveen?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amstelveen