Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hét adres voor Mercedes-Benz en FUSO onderhoud in Amsterdam West

Is je Mercedes-Benz personenwagen, bedrijfswagen of FUSO toe aan onderhoud? Dan ben je van harte welkom bij Stern, gevestigd aan de Radarweg 8. Wij zijn zijn officieel servicepunt voor Mercedes-Benz, Mercedes-EQ en FUSO. Ons enthousiaste team in Amsterdam West staat voor je klaar en zorgt er voor dat jouw auto top onderhouden wordt en jij veilig op weg kunt! 

Bij onze vestiging in Amsterdam West hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Amsterdam West

Wanneer je op zoek bent naar een Mercedes-Benz of FUSO bestelwagen, dan kan een bezoek aan onze Stern vestiging in Amsterdam West niet uitblijven. Het aanbod nieuwe bestelwagens en occasions is uitgebreid en met zorg geselecteerd. Je vindt bij onze vestiging in Amsterdam West enkel goed onderhouden voertuigen, voor een scherpe prijs. Kom gerust langs; wij vernemen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Kom naar Mercedes-Benz-dealer Amsterdam West voor onderhoud en reparaties aan jouw Mercedes-Benz of FUSO bestelwagen. Of het nu gaat om een APK keuring, het wisselen van banden of het uitvoeren van groot of klein onderhoud, onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in topconditie blijft. Met behulp van de online werkplaatsplanner kies je zelf wanneer het onderhoud aan jouw bestelwagen het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz en FUSO vestiging in Amsterdam West

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam West?

Van maandag tot en met vrijdag is de werkplaats geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam West gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam West?

Voor service aan Mercedes-Benz bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amsterdam West

Heeft Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam West een showroom?

Nee, Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam West heeft geen showroom.