Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Amsterdam Zuidoost en omstreken

Mercedes-Benz-dealer Stern Amsterdam Zuidoost, gevestigd op de Burgemeester Stramanweg 110, is dé place-to-be wanneer je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz. Gaat je interesse uit naar een bedrijfsauto, dan bieden wij eveneens uitkomst. De voorraad auto’s bestaat uit zowel nieuwe als (jong) gebruikte voertuigen. Tevens vind je in het AMG Performance Center de high-performance modellen van Mercedes-Benz. Voor al jouw mobiliteitsvraagstukken verwelkomen wij je graag op onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. 

Bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Amsterdam-Zuidoost wint de GCEC van Mercedes-Benz

Met trots kijken wij terug op een zeer succesvolle deelname aan de Global Customer Experience Challenge 2021 van Mercedes-Benz. Ons team van onze vestiging in Amsterdam-Zuidoost behaalde de eerste plaats in de Nederlandse competitie en ons team uit Nieuwegein was runner-up. Deze wedstrijd test de kennis van iedere afdeling van een dealer en de teams moeten laten zien hoe de vaardigheden van zowel werkplaats, klantenservice als verkoopt garant staan voor de beste klantervaring.

Kom langs in Amsterdam-Zuidoost en ervaar het zelf. Bij ons ben je als klant écht koning!

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Amsterdam Zuidoost

Ben je  geïnteresseerd in een nieuwe Mercedes-Benz? Of gaat je voorkeur uit naar occasion of bedrijfswagen? Dan bieden ons aantrekkelijk geprijsde en gevarieerde voorraad auto’s uitkomst. Het aanbod voertuigen is zorgvuldig geselecteerd en bevat uitsluitend goed onderhouden auto’s. Hierdoor ben je verzekerd van zorgeloze mobiliteit!

Mercedes-Benz onderhoud en service

Voor alle soorten onderhoud en reparaties aan jouw Mercedes-Benz ben je bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost van harte welkom. APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, bandenwissels: onze gecertificeerde monteurs staan te allen tijde voor jou klaar. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en bepaal zelf wanneer jou het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Amsterdam Zuidoost

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam Zuidoost?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam Zuidoost geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. 

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Amsterdam Zuidoost?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Amsterdam Zuidoost.