Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Hilversum en omstreken

Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een Mercedes-Benz? Dan ben je bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum aan de Zeverijnstraat 16 aan het goede adres. Stern beschikt over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz voertuigen. Tevens kun je bij ons terecht voor een Mercedes-Benz bedrijfswagen. Naast het aantrekkelijk geprijsde aanbod, profiteer je altijd van scherpe acties. Ons gepassioneerde team in Hilversum verneemt graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Hilversum

Heb je interesse in een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz of bestelwagen? Dan biedt ons brede en met zorg geselecteerde voorraad voertuigen uitkomst. Wanneer je advies wenst rondom de zoektocht naar een Mercedes-Benz, dan staan onze medewerkers jou graag te woord.

Mercedes-Benz onderhoud en service

Jouw Mercedes-Benz voorzien van hoge kwaliteit onderhoud of reparaties? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Onze gecertificeerde monteurs houden jouw voertuig in topconditie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn APK keuringen, klein en groot onderhoud, reparaties en het wisselen van banden. Tot ziens bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum!

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Hilversum

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum.