Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Hilversum en omstreken

Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een Mercedes-Benz? Dan ben je bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum aan de Zeverijnstraat 16 aan het goede adres. Stern beschikt over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz voertuigen. Tevens kun je bij ons terecht voor een Mercedes-Benz bedrijfswagen. Naast het aantrekkelijk geprijsde aanbod, profiteer je altijd van scherpe acties. Ons gepassioneerde team in Hilversum verneemt graag wat we voor je kunnen betekenen! 

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz op voorraad in Hilversum

Heb je interesse in een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz of bestelwagen? Dan biedt ons brede en met zorg geselecteerde voorraad voertuigen uitkomst. Wanneer je advies wenst rondom de zoektocht naar een Mercedes-Benz, dan staan onze medewerkers jou graag te woord.

Mercedes-Benz onderhoud en service

Jouw Mercedes-Benz voorzien van hoge kwaliteit onderhoud of reparaties? Maak dan eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Onze gecertificeerde monteurs houden jouw voertuig in topconditie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn APK keuringen, klein en groot onderhoud, reparaties en het wisselen van banden. Tot ziens bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum!

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Hilversum

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Hilversum?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Hilversum.