Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Nieuwegein en omstreken

Aan de Ringwade 2 vind je dé Mercedes-Benz dealer voor de regio Nieuwegein. Het grote en diverse aanbod van modellen bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte auto’s. In geval van een Mercedes-Benz bestelwagen ben je bij onze vestiging ook aan het juiste adres. Profiteer van scherpe acties en aantrekkelijk geprijsde modellen. 

Bij onze vestiging in Nieuwegein hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz op voorraad in Nieuwegein

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz personenauto of bedrijfswagen, bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Mercedes-Benz onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Nieuwegein

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Nieuwegein gesloten

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Stern Auto Nieuwegein.