Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Nieuwegein en omstreken

Aan de Ringwade 2 vind je dé Mercedes-Benz-dealer voor de regio Nieuwegein. Het grote en diverse aanbod van modellen bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte auto’s. In geval van een Mercedes-Benz bestelwagen ben je bij onze vestiging ook aan het juiste adres. Profiteer van scherpe acties en aantrekkelijk geprijsde modellen. 

Bij onze vestiging in Nieuwegein hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Openingstijden

Nieuwegein verovert tweede plaats in de GCEC van Mercedes-Benz

Met trots kijken wij terug op een zeer succesvolle deelname aan de Global Customer Experience Challenge 2021 van Mercedes-Benz. Ons team van onze vestiging in Nieuwegein behaalde de tweede plaats in de Nederlandse competitie en ons team uit Amsterdam-Zuidoost ging er met de winst vandoor. Deze wedstrijd test de kennis van iedere afdeling van een dealer en de teams moeten laten zien hoe de vaardigheden van zowel werkplaats, klantenservice als verkoopt garant staan voor de beste klantervaring.

Kom langs in Nieuwegein en ervaar het zelf. Bij ons ben je als klant écht koning!

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mercedes-Benz op voorraad in Nieuwegein

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz personenauto of bedrijfswagen, bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Mercedes-Benz onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw Mercedes-Benz te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Nieuwegein

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Nieuwegein gesloten

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Nieuwegein.