Moderne werkplaats
Verse bonenkoffie
Goede bereikbaarheid

Dé Mercedes-Benz en FUSO dealer van Utrecht en omstreken

Mercedes-Bens-dealer Stern in Utrecht is gevestigd op de Eendrachtlaan 300 en is dé dealer wanneer je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte truck of bestelwagen van het merk Mercedes-Benz. De vestiging is ook officieel dealer van Mitsubishi FUSO bedrijfswagens. Onze gepassioneerde medewerkers voorzien je graag van advies voor al jouw vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Bij onze vestiging in Utrecht hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Utrecht

Een bezoek aan de Mercedes-Benz-dealer Stern in Utrecht kan niet uitblijven wanneer je interesse hebt in een nieuw of gebruikt voertuig. Het aanbod bestaat uit nieuwe als gebruikte bestelwagens en trucks. De aantrekkelijk geprijsde occasions zijn met zorg geselecteerd en bij onze vestiging vind je enkel goed onderhouden voertuigen. Kom gerust langs; wij vernemen graag wat we voor jou kunnen betekenen! 

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Kom voor onderhoud en reparaties aan jouw Mercedes-Benz bestelwagen, truck of FUSO bestelwagen naar onze vestiging in Utrecht. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar om jouw voertuig te voorzien van een APK keuring, het wisselen van banden of het uitvoeren van groot en klein onderhoud. Kies zelf wanneer je jouw truck of bestelwagen van onderhoud laat voorzien door middel van de online werkplaatsplanner.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz en FUSO-vestiging in Utrecht

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Utrecht?

Van maandag tot en met vrijdag is de werkplaats van Mercedes-Benz-dealer Stern in Utrecht geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Utrecht gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Utrecht?

Voor service aan Mercedes-Benz trucks en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Utrecht.