Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz-dealer van Veenendaal en omstreken

Mercedes-Benz-dealer Stern Veenendaal, gelegen aan de Galileistraat 15, is dé Mercedes-Benz dealer voor de regio. Wij hebben een zeer ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens. Indien je interesse uitgaat naar een bestelwagen ben je ook aan het juiste adres. Voor zowel onderhoud, hulp bij de aanschaf van een auto en scherpe acties staat ons enthousiaste team klaar om jou te woord te staan. 

 Bij onze vestiging in Veenendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz op voorraad in Veenendaal

De voorraad Mercedes-Benz personenauto’s en bedrijfswagens is zeer ruim. Naast de aantrekkelijke prijzen, ben je bij Stern verzekerd van een betrouwbare aankoop. Wij selecteren namelijk enkel occasions die goed onderhouden zijn. Voor al jouw vragen op het gebied van mobiliteit staan onze medewerkers je graag te woord!

Mercedes-Benz onderhoud en service

APK keuringen, groot en klein onderhoud, reparaties, het wisselen van banden: je bent voor alle soorten onderhoud en reparaties van harte welkom bij onze vestiging in Veenendaal. Een groot aantal gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft. Plan eenvoudig jouw werkplaatsafspraak online via de website van Stern.

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz vestiging in Veenendaal

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal? geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Mercedes-Benz-dealer Stern Veenendaal gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens en bestelwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Stern Veenendaal.