Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Mercedes-Benz en FUSO dealer van Veenendaal en omstreken

Wanneer je op zoek bent naar een Mercedes-Benz bestelwagen, truck of FUSO bedrijfswagen, dan ben je bij Stern aan het goede adres. De vestiging aan de Turbinestraat 2-4, heeft een ruim aanbod nieuwe en gebruikte modellen. De vestiging is ook officieel dealer van Mitsubishi FUSO bedrijfswagens. Ons enthousiaste team in Veenendaal staat klaar om je te voorzien in jouw mobiliteitsbehoefte.  

Bij onze vestiging in Veenendaal hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Veenendaal

Geïnteresseerd in een Mercedes-Benz bestelwagen, truck of FUSO bedrijfswagen? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Veenendaal. Het aanbod nieuwe bedrijfswagens en occasions is ruim en is met veel zorg geselecteerd. De aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van zorgeloze mobiliteit. Graag vernemen wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Voor alle soorten onderhoud en reparaties, zoals APK keuringen, groot en klein onderhoud en het wisselen van banden, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in uitstekende staat blijft verkeren. Maak gemakkelijk een online werkplaatsafspraak op de website van Stern. Tot ziens op de vestiging in Veenendaal!

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz en FUSO-vestiging in Veenendaal

Wat zijn de openingstijden van Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal op Turbinestraat?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van onze Stern vestiging in Veenendaal op de Turbinestraat geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. De werkplaats is geopend van 07:30 - 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Stern in Veenendaal op Turbinestraat?

Voor service aan Mercedes-Benz trucks en bestelwagens ben je welkom op de Turbinestraat in Veenendaal.