Ben je op zoek naar een nieuwe Mercedes die wij al helemaal voor je hebben samengesteld, een tweedehands auto met slechts een paar kilometer op de teller of een bestelwagen occasion die al wat langer meegaat. Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Mercedessen die wij op  voorraad hebben staan. Van personenwagen tot bestelwagen en van auto’s op benzine of diesel tot één die elektrisch rijdt.

Nieuwe of tweedehands Mercedes kopen, leasen of financieren?

Heb jij jouw ideale auto uit voorraad gevonden, dan is de keuze aan jou. Ga je voor koop, lease of wil je je tweedehands of nieuwe Mercedes liever financieren? Bij dé Mercedes-Benz dealer van Nederland: Stern, kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Vraag een proefrit aan in een Mercedes-Benz

Wil je ontdekken of jouw Mercedes-Benz voldoet aan je verwachtingen? Ga er dan mee rijden. Ontdek of hij goed op de weg ligt, eenvoudig te parkeren is en of je er al je spullen mee kunt vervoeren. Een afspraak plannen voor een proefrit kan snel en eenvoudig online of neem contact met de vestiging  waar jouw Mercedes-Benz staat.