Kopen vanaf

€ 25.990

Ontdek de Mitsubishi L200

Voel zijn kracht. Beleef zijn rijeigenschappen. Maak kennis met het nieuwe comfort van een auto die een klasse op zich is. De volledig nieuwe Mitsubishi L200 is een krachtige pick-up en comfortabele reisauto in één. Ondanks dat hij slanker dan zijn voorganger oogt, is niets minder waar. De laadruimte is aanzienlijk grote. Als je kiest voor de Double Cab, geniet je zelfs van de langste binnenruimte in zijn klasse.

Mitsubishi L200 uitvoeringen

Downloads

Wil je meer weten over de Mitsubishi L200? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

Houd je van comfort en stilte? Dan is de Mitsubishi L200 perfect voor jou. Ervaar zelf maar eens de royale binnenruimte, fijne stoelen en uitstekende geluidsisolatie. Je wilt straks niet meer zonder. Wil je het zelf uitproberen? Maak dan online een afspraak voor een proefrit.

Onder alle omstandigheden

De Mitsubishi L200 geeft je de robuuste betrouwbaarheid die je zoekt. Hij biedt maximale stabiliteit waardoor hij eenvoudig hobbels of schokken opvangt. Zonder schade of verschoven ladingen. Schakel eenvoudig van 2WD naar 4WD. Of activeer het midden-sperdifferentieel als je op een ruwer terrein rijdt.

Stern is jouw Mitsubishi Dealer

Wij zijn jouw Mitsubishi dealer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Mitsubishi en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Mitsubishi en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi L200

Heeft de Mitsubishi L200 meerdere uitvoeringen? 

Ja, de Mitsubishi L200 is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. De Club Cab Invite, Club Cab Intense, Double Cab Intense en de Double Cab Instyle.

Hoe werkt de Super Select 4WD-II?

De L200 kan elk terrein aan, dankzij Super Select 4WD-II. 

  • Drive Mode 2H: 2H voor normale wegomstandigheden.
  • Drive Mode 4H: 4H voor lastige wegen en gevaarlijke omstandigheden
  • Drive Mode 4HLC: 4HLc voor ruw terrein met weinig grip voor de wielen
  • Drive Mode 4LLC: 4LLc voor steile hellingen, modder, zand, diepe sneeuw, etc.

Wat is er anders bij een Double Cab? 

Bij de L200 Double Cab is er een tweede zitrij en bij de Club Cab is dit er maar één. De L200 Double Cab heeft de grootste beenruimte in zijn klasse.

Snel naar...