Kopen vanaf

€ 35.990

Private lease

€ 519

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Mitsubishi Outlander PHEV

Ben jij op zoek naar een krachtige alleskunner? Zoek dan niet verder! De Outlander PHEV heeft het krachtige vermogen, de prettige eigenschappen en de veelzijdigheid van een SUV. Tegelijkertijd zorgen de elektrische Twin Motors voor uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik. Deze unieke combinatie maakt de Outlander PHEV de ideale metgezel tijdens je reis.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mitsubishi Outlander PHEV uitvoeringen

Downloads

Wil je meer weten over de Mitsubishi Outlander PHEV? Download dan nu online de brochure. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

De Outlander PHEV geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie. Door de verbeterde S-AWC technologie levert hij nog betere prestaties. Het maakt niet uit onder welke omstandigheden of op welke ondergrond. Zo beleef jij nog nog meer plezier tijdens het rijden. Wil je dit zelf ervaren? Maak dan nu online een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen.

Brandstofefficiency van morgen

De Outlander PHEV is voorzien van een innovatief Plug-in Hybrid EV-systeem. Deze is bijzonder eco-vriendelijk. Tijdens korte afstanden rijd je volledig elektrisch. Hierdoor verbruik je geen brandstof en stoot je geen CO² uit. Ga je op vakantie of moet jij een langere afstand afleggen? Maak dan gebruik van de hybride instelling. Ook dan rijd je energiezuinig. In beide gevallen zul je verrast zijn door de uitstekende rijprestaties en het stille rijcomfort.

Stern is jouw Mitsubishi dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Mitsubishi en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Outlander PHEV

Wat is het rijbereik van de Outlander PHEV? 

Dankzij de sterke aandrijfaccu van de Outlander PHEV kun je tot maximaal 54 kilometer* volledig elektrisch rijden. Samen met de 2,4-liter benzinemotor biedt de Outlander PHEV een gecombineerd bereik van meer dan 600 kilometer.

Welke afstand kan ik rijden als ik volledig elektrisch rij met de Outlander PHEV? 

De afstand van Amsterdam naar Utrecht is 52 km. Deze afstand kan afhankelijk van de omstandigheden voor het grootste deel elektrisch worden afgelegd.

Wat is de laadtijd van de Outlander PHEV? 

De auto is standaard uitgerust met een Schuko-stekker die je op elk normaal stopcontact kunt aansluiten. De oplaadtijd is ongeveer 5,5 uur. Bij de Outlander PHEV krijg je ook een Mennekes-kabel. Deze type-2 mode-3-laadkabel is geschikt voor oplaadpunten tot 16 ampère en gebruik je voor het laden bij openbare laadpalen. Thuis kun je door een vakbekwaam installateur een speciaal laadstation laten aanleggen. Het voordeel is dat je met dit laadstation tot 16 ampère kunt laden. Daarmee wordt de laadtijd verkort tot 3,5 uur. Met een snellader laad je de aandrijfaccu binnen 25 minuten tot 80% op. Dit is de snelste oplaadmethode. Deze oplaadpunten bevinden zich vaak bij oplaadstations langs snelwegen.