Private lease de Mitsubishi ASX voor een vast bedrag per maand

Een slim en uitdagend design, een zuinige motor en keuze uit verrassende accessoires. De Mitsubishi ASX heeft het allemaal. Deze krachtige SUV kan iedere uitdaging aan. Het unieke design ziet er niet alleen goed uit, het biedt je ook extra bescherming. Voor welke uitvoering ga jij? Private lease de ASX nu vanaf € 499 per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Stern.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Brandstof besparen was nog nooit zo makkelijk 

De Mitsubishi ASX helpt je met brandstof besparen. Zo schakelt de motor automatisch uit als deze stilstaat dankzij het Stop & Go systeem. Zo wordt het besparen op brandstofkosten wel heel makkelijk. En uiteraard help je het milieu doordat je de uitstoot van CO₂ verlaagt. Trap het gaspedaal weer in en je rijdt dankzij het Stop & Go systeem direct weg. 

Private Lease de Mitsubishi ASX

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mitsubishi ASX zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi ASX nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi ASX private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mitsubishi ASX per maand?

Bij Mitsubishi-dealer Stern lease je al een Mitsubishi ASX vanaf €529 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi ASX leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Mitsubishi ASX modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi ASX?

Meer informatie over de Mitsubishi ASX vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.