Private lease de Mitsubishi ASX voor een vast bedrag per maand

Een slim en uitdagend design, een zuinige motor en keuze uit verrassende accessoires. De Mitsubishi ASX heeft het allemaal. Deze krachtige SUV kan iedere uitdaging aan. Het unieke design ziet er niet alleen goed uit, het biedt je ook extra bescherming. Voor welke uitvoering ga jij? Private lease de ASX nu voor een vast bedrag per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Stern.

Private Lease Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi ASX nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Brandstof besparen was nog nooit zo makkelijk 

De Mitsubishi ASX helpt je met brandstof besparen. Zo schakelt de motor automatisch uit als deze stilstaat dankzij het Stop & Go systeem. Zo wordt het besparen op brandstofkosten wel heel makkelijk. En uiteraard help je het milieu doordat je de uitstoot van CO₂ verlaagt. Trap het gaspedaal weer in en je rijdt dankzij het Stop & Go systeem direct weg. 

Private Lease de Mitsubishi ASX

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi ASX private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mitsubishi ASX per maand?

Bij Mitsubishi-dealer Stern lease je al een Mitsubishi ASX vanaf €529 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi ASX leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Mitsubishi ASX modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi ASX?

Meer informatie over de Mitsubishi ASX vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.