Private lease de Mitsubishi Eclipse Cross voor een vast bedrag per maand

De Mitsubishi Eclipse Cross is ontwikkeld voor ongekend rijplezier. Zijn turbomotor zorgt voor efficiënte en krachtige prestaties. De LED-koplampen zorgen voor een betere zichtbaarheid en dankzij het Smartphone Link Display Audio Systeem ben je altijd verbonden. Ben jij toe aan extra rijplezier? Private lease de Eclipse Cross dan nu voor een vast bedrag per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Stern.

Private Lease Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi Eclipse Cross nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

De perfecte SUV voor elke situatie

Bij Mitsubishi zijn ze met de Mitsubishi Eclipse Cross een nieuwe designrichting ingeslagen. Door zijn sportieve vormgeving, brede wielkasten en stijlvolle front valt hij meteen op. Daarnaast zorgt het gestroomlijnde design voor uitstekende prestaties. De Mitsubishi Eclipse Cross is de perfecte SUV voor elke situatie. Of je in de stad rijdt of over de snelweg zoeft. Je blijft het ontdekken.

Private Lease de Mitsubishi Eclipse Cross

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Eclipse Cross private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mitsubishi Eclipse Cross per maand?

Bij Mitsubishi -dealer Stern lease je al een Mitsubishi Eclipse Cross vanaf €579 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi Eclipse Cross leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Mitsubishi Eclipse Crosses op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi Eclipse Cross?

Meer informatie over de Mitsubishi Eclipse Cross vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.