Private lease de Mitsubishi Outlander voor een vast bedrag per maand

Lichtmetalen velgen, krachtige lijnen en een chromen grill. Hiermee straalt de Mitsubishi Outlander kracht uit. Dit is ook terug te zien in zijn prestaties. Ervaar zelf maar eens zijn uitstekende wegligging en felle acceleratie. Ben jij al overtuigd? Private lease de Mitsubishi Outlander nu voor een vast bedrag per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Stern.

Private Lease Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi Outlander nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Soep, zuinig en comfortabel 

De Mitsubishi Outlander rijdt soepel, zuinig en comfortabel. Dankzij zijn grote binnenruimte en ruime zitplaatsen komen jij en je passagiers zelfs na een lange reis ontspannen aan. De Outlander biedt alle voordelen die je van een SUV mag verwachten, zoals een hoge zitpositie en grote bodemvrijheid. Hierdoor voelt hij zich thuis op elk terrein.

Private Lease de Mitsubishi Outlander

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Outlander private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mitsubishi Outlander per maand?

Bij Mitsubishi-dealer Stern lease je al een Mitsubishi Outlander vanaf €599 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi Outlander leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Mitsubishi Outlander modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi Outlander?

Meer informatie over de Mitsubishi Outlander vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.