Private lease de Mitsubishi Space Star voor een vast bedrag per maand

De Mitsubishi Space Star is gemaakt met oog voor detail. Zijn stijlvolle karakter krijgt hij door de katachtige koplampen, het carbon-desing op de portier en de krachtige grill. Maar de Space Star is niet alleen mooi. Hij is ook voorzien van nieuw technologie. Zo verbind je je smartphone eenvoudig met het infotainmentsysteem via Apple CarPlay, Android Auto of Bluetooth. Deze is vervolgens te bedienen met je stem. Ben jij toe aan een Mitsubishi Space Star? Private lease hem dan nu voor een vast bedrag per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Stern. 

Private Lease Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi Space Star nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veiligheid boven alles 

Veiligheid stond bij het maken van de Mitsubishi Space Star hoog op de agenda. En dat is gelukt.  Zo is de Space Star voorzien van slimme veiligheidssystemen zoals Forward Collision Mitigation en Automatic High Beam. Hiermee controleert hij automatisch of er objecten of voetgangers voor de auto zijn. De grille en voorbumper zijn voorzien van het Dynamic Shield, waardoor deze extra bescherming bieden. De LED-koplampen geven feller licht, waardoor je nog beter te zien bent. Veiligheid boven alles.

Private Lease de Mitsubishi Space Star

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Space Star private leasen

Wat kost het privé leasen van een Mitsubishi Space Star per maand?

Bij Mitsubishi-dealer Stern lease je al een Mitsubishi Space Star vanaf €239 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi Space Star leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Mitsubishi Space Stars op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi Space Star?

Meer informatie over de Mitsubishi Space Star vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.