Onze ervaren monteurs staan voor je klaar

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Onze vakbekwame monteurs werken met passie aan jouw Mitsubishi en kennen hem maar al te goed. Bij Stern gebruiken we alleen originele onderdelen. Kom langs in één van onze moderne werkplaatsen voor een onderhoudsbeurt groot of klein, de APK of reparatie.

Mitsubishi-dealer Stern

Ook na aanschaf van jouw Mitsubishi bij Stern staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar. Wij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor jouw auto. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen.

Klein en groot onderhoud

Bij Mitsubishi-dealer Stern kun je uiteraard terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt aan je Mitsubishi. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw auto wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties, dan verhelpt onze Mitsubishi monteur deze, na jouw toestemming, vakkundig.

Reparatie en vervanging bij Stern

Stern heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Mitsubishi, blijft jouw auto in topconditie. Of het nu om grote reparaties gaat of om een lampje vervangen, wij zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoe kunnen we je helpen?