Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is jouw Mitsubishi-dealer in Emmen en omstreken

Voor het kopen, leasen, financieren of laten onderhouden van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi ben je van harte welkom bij onze vestiging in Emmen. Hier helpen onze adviseurs je graag in je zoektocht naar de ideale auto en staan onze gecertificeerde monteurs na aanschaf klaar voor merk-erkend onderhoud en/of reparatie. Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner. 

Bij onze Mitsubishi-vestiging in Emmen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Emmen

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Mitsubishi op voorraad in Emmen

Ben je op zoek naar een nieuwe Mitsubishi? Of een occasion? Als Mitsubishi-dealer in Emmen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Mitsubishi onderhoud en service

Is je Mitsubishi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Mitsubishi vestiging in Emmen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.