Stern is erkend dealer van 17 toonaangevende automerken en heeft in 70 vestigingen altijd een grote hoeveelheid nieuwe modellen op voorraad waar je zo in weg kunt rijden. Vaak zijn deze auto's bovendien voorzien van een extra scherp actietarief. Koop, lease of financier je nieuwe auto en kies voor de zekerheid van Stern.

Nieuwe auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Wil je deze kopen, leasen of financieren? Stern heeft een grote voorraad nieuwe auto's van verschillende merken. Je kunt bij ons onder andere terecht voor een nieuwe Mercedes-Benz, Volvo, Renault, Opel, Kia en Ford. Zoek en vind jouw nieuwe auto in onze voorraad. Online vraag je gemakkelijk een proefrit aan om jouw nieuwe auto in het echt te ervaren. Wij heten je van harte welkom!

Waarom een nieuwe auto uit voorraad?

Het grootste voordeel van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe auto uit voorraad bij Stern is dat deze modellen scherper geprijsd zijn dan nieuw te configureren auto's. Daarnaast zijn de nieuwe auto's uit voorraad vrijwel direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden.