De beste Nissan acties vind je bij Stern

Kies je voor een nieuwe Nissan met hoge korting? Of kies je voor een heel andere deal? De keuze is reuze en welke Nissan actie je ook kiest, je gaat naar huis met heel veel voordeel.
Kies ervoor om je huidige auto voordelig bij ons in te ruilen en bereken eenvoudig de indicatieve inruilwaarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de verschillende acties, kies de Nissan die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Nissan private lease acties

Ben je op zoek naar de goedkoopste maandprijzen om weg te rijden in een gloednieuwe Nissan? Bekijk in dat geval ook onze private lease deals! Bij Stern hebben we zeer scherpe tarieven voor de populaire Nissan Leaf, Micra, Juke en meer! Bekijk alle mogelijkheden gemakkelijk online en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Je ontvangt het inruilbedrag gestort op jouw rekening.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Neem contact op met Stern

Veelgestelde vragen over Nissan acties

Voor welke Nissan modellen zijn er acties bij Stern?

Stern heeft doorlopend wisselende acties. Zo vind je geregeld acties voor bijvoorbeeld de Nissan Micra, Nissan Juke en Nissan LEAF. Daarnaast hebben we scherp geprijsde en rijk uitgeruste modellen in onze grote voorraad en vind je hier Nissan private lease acties.

Zijn er ook Nissan private lease acties?

Jazeker. Alle private lease acties van Nissan vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Nissan uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de huidige voorraad? Bekijk deze hier. De populaire modellen voor private lease zijn de Nissan LEAF, Nissan Juke en Nissan Micra. 

Heeft Stern ook acties voor voorraadmodellen van Nissan?

Stern is één van de grootste Nissan-dealers in Nederland en daardoor profiteer je van extra voordeel op een groot aanbod populaire voorraadmodellen. Bekijk direct onze voorraad nieuwe Nissans of vind een Nissan occasion die bij je past. Is het je om het even? Bekijk dan ons totale aanbod Nissan voorraadmodellen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Stern?

Dat kan zeker. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Nissan actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een Nissan actiemodel. Kan dat?

Tuurlijk! Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de Nissan actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen!

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Nissan bij Stern?

Opzoek naar meer informatie over de Nissan Micra of Nissan Juke? Bekijk dan de specifieke modelpagina's. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!