Hoge korting én extra zekerheid op jouw nieuwe Nissan

Kies je voor een nieuwe Nissan met hoge korting? Of kies je korting én 5 jaar garantie, 5 jaar onderhoud en 5 jaar financiering? Bij ons ben jij in charge! Maar wat je ook besluit, je gaat naar huis met heel veel voordeel.

Bekijk de verschillende modellen en kies de uitvoering die bij jou past. Wees er snel bij, want de actie loopt tot eind november.

Nissan actiemodellen

Werkplaats acties

Werkplaats-Stern-29

20% korting op een nieuwe accu


Afgelopen zomer hebben we veel extreem warme dagen gehad en met warm weer slijt een accu extra hard. Helaas merk je het pas in de winter wanneer een accu niet goed meer functioneert. De auto heeft dan moeite met starten of start helemaal niet meer. Om dat te voorkomen krijg je bij Nissan-dealer Stern 20% korting op de aanschaf van een nieuwe accu!

Stern - ruitenwissers - page image

20% korting op nieuwe ruitenwissers


Goed zicht is van groot belang, zeker in de winter met veranderende weersomstandigheden. Daarnaast slijten je ruitenwissers sneller in de winter door veelvuldig gebruik en vorst. Daarom krijg je bij een APK of een kleine of grote beurt 20% korting op de aanschaf van nieuwe ruitenwissers. Maak een werkplaatsafspraak voor november of december en profiteer!

Neem contact op met Stern

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?