Voordeel oplopend tot maar liefst € 5.800

De beste deal sluit je bij Stern, je ontvangt niet alleen veel voordeel maar wij geven ook extra veel inruilwaarde voor je huidige auto, ongeacht het merk. Tijdelijk stap je met veel voordeel in een nieuwe Nissan. Wij hebben de meest aantrekkelijke modellen voor jou geselecteerd.

Heb je een auto in te ruilen?

Wil je een indicatie van wat je huidige auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Bekijk hieronder de kortingen en onze meest aantrekkelijke modellen. Wees er snel bij want op=op.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?

NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Nissan actiemodellen

Nissan - BestDeals - Qashqai - Page Image
Direct leverbaar

Nissan Qashqai

Kopen vanaf

€ 35.335

Private lease

€ 449


De vernieuwde Qashqai nu met nog meer comfort en stijl maar toch voordelig! Profiteer nu tijdelijk van een wel 5.800 voorraadpremie op een nieuwe Nissan Qashqai. Rijd direct weg in één van onze voorraadmodellen!

Benieuwd naar onze voorraad? Deze bekijk je hier.

Nissan - BestDeals - Micra - Page Image
Direct leverbaar

Nissan Micra

Kopen vanaf

€ 20.090

Private lease

€ 309


De compacte stadsauto is nu extra voordelig! De Micra is direct uit voorraad leverbaal met € 2.500 voordeel. 

Nissan - BestDeals - Leaf - Page Image
Direct leverbaar

Nissan Leaf

Kopen vanaf

€ 24.840

Private lease

€ 379


De elektrische Leaf is direct uit voorraad leverbaar. Nu met € 4.850 voordeel op een nieuwe Leaf door de overheidssubsidie en een extra korting! 

Kopen

Kies je ervoor om je nieuwe Nissan te kopen? Dan profiteer je altijd van de scherpte prijzen bij Stern. En na de aanschaf staan wij voor je klaar om het onderhoud aan jouw auto te verzorgen. Dát is service.

Private lease

Liever een vast bedrag per maand betalen? Kies dan voor private lease van Stern. Wij kunnen je scherpe tarieven bieden zodat jij zorgeloos op weg kunt. Bekijk hier ons private lease aanbod.

Financieren

Een auto kopen is een flinke investering. Wist je dat je je nieuwe auto ook kunt financieren? Informeer naar de verschillende tarieven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Profiteer van de Nissan acties

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Kom proefrijden in een nieuwe Nissan

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!