Ben je ondernemer en op zoek naar een tweedehands Nissan bedrijfswagen? Bij Stern ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod Nissan bedrijfswagen occasions op voorraad. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Vind jouw tweedehands Nissan bedrijfswagen bij Stern

Stern heeft een groot aanbod tweedehands Nissan bedrijfswagens. We hebben tweedehands bedrijfswagens met verschillende bouwjaren, uitvoeringen, kleuren en kilometerstanden voor je klaarstaan. Onze tweedehands Nissan bedrijfswagens zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Nissan als Stern. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare bedrijfswagen aanschaft en niet voor verrassingen komt te staan. We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale tweedehands Nissan NV250, NV300 of NV400 dus neem gerust contact!

Alles over Nissan bedrijfswagen occasions

Nissan is afkomstig uit Japan en is naast Toyota en Kia één van de bekendste automerken uit Azië. Naast populaire personenauto's zijn de bedrijfswagens van Nissan erg geliefd. Van een compacte bestelwagen zoals de Nissan NV250 tot grotere bestelbussen zoals de Nissan NV400 en Nissan NV300. En van een krachtige pick-up zoals de Nissan Navara NP300 tot de elektrische bedrijfswagen e-NV200. Nissan heeft het allemaal.

Vervolgens kun je bij Stern je Nissan bedrijfswagen occasion volledig naar jouw wens laten aanpassen met de bedrijfswageninrichting van Stern. Stern is specialist in bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, carrosseriebouw, signalering en accessoires. We helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw ultieme tweedehands bedrijfsauto!

Proefrit maken in een tweedehands Nissan bedrijfswagen

Iedere bedrijfswagen is anders. Om erachter te komen of een tweedehands Nissan bedrijfswagen iets voor jou is moedigen we je aan een proefrit te maken. Maak eenvoudig een afspraak via de button op de pagina van een specifieke bedrijfswagen occasion of neem contact op via het contactformulier. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Stern-dealer waar de tweedehands Nissan bedrijfswagen staat. Ook die gegevens kun je terugvinden op de pagina van die specifieke occasion. Daarnaast kun je bij algemene vragen altijd contact op nemen met één van onze andere Nissan-vestigingen. We helpen je graag.

Een tweedehands Nissan bestelwagen kopen, leasen of financieren

Bij Stern kun je op verschillende manieren jouw tweedehands Nissan bestelwagen aanschaffen. Zo kun je een tweedehands bestelwagen van Nissan kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke tweedehands bestelwagen. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Nissan-vestigingen.

Waar zijn de Nissan bedrijfswagen occasion-dealers van Stern te vinden?

Stern is een merk-erkend dealer, wij hebben jarenlange kennis en ervaring en verkopen alleen Nissan bedrijfswagen occasions in goede conditie. Stern heeft twee Nissan-dealers in midden Nederland. Deze vind je in Amersfoort en in Houten. Kom langs en we helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte Nissan bedrijfswagen occasion!

Waarom koop je een tweedehands Nissan bedrijfswagen bij Stern?

Tweedehands Nissan bedrijfswagens van Stern hebben minimaal een half jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Nissan bestelwagen occasion van Stern rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Stern Servicepakketten om zonder zorgen in jouw tweedehands Nissan bedrijfswagen te kunnen rijden.

Stern vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Ford, Opel, Renault en Fiat en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. 

Veelgestelde vragen over Nissan bedrijfswagen occasions

Welke Nissan bedrijfswagen modellen verkoopt Stern als occasion?

Stern heeft een doorlopend wisselend aanbod van Nissan bedrijfswagen occasions. In ons aanbod vind je de Nissan NV250, Nissan e-NV200 Evalia, Nissan e-NV200, Nissan NV400, Nissan NV300 en soms een Nissan Navara NP300.

Ik wil mijn huidige auto of bedrijfswagen inruilen. Kan dat?

Ja, dat kan zeker. Op iedere occasion-pagina vind je onze online taxatie module. Deze kun je eenvoudig invullen om een indicatieve waarde te bepalen. De definitieve inruilwaarde zal tijdens een bezoek aan een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een Nissan bedrijfswagen occasion van Stern?

Nissan bedrijfswagen occasions van Stern zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een half jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere tweedehands bedrijfswagen rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Hoe zuinig is een tweedehands Nissan bedrijfswagen?

Dat verschilt per bedrijfswagen. Dit hangt bijvoorbeeld af van het model, de uitvoering en het bouwjaar. Bovendien maakt het een groot verschil of de wagen een benzine- of dieselmotor heeft of dat deze volledig elektrisch is. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof meestal terug vinden. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Stern-dealer waar de tweedehands Nissan bedrijfswagen staat. 

Kan ik de garantie van een Nissan bedrijfswagen occasion verlengen?

Ja, dat kan met de aanvullende Stern Occasions Servicepakketten. Met het Premium of Excellent pakket kun je de garantie van je auto verlengen van een half jaar naar een jaar. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Stern.

Hoe kan ik een tweedehands Nissan bestelwagen betalen?

Dat kan op verschillende manieren. Bij Stern kun je een tweedehands Nissan bestelwagen kopen, leasen of financieren. In geval van koop kun je het aankoopbedrag van je tweedehands Nissan bestelwagen overschrijven, pinnen of contant betalen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met de Stern-dealer waar de bestelwagen occasion staat.