Maak alvast online kennis met de Nissan Ariya

De elektrische SUV waar een ieder voor omdraait: de Nissan Ariya! Een nieuwe belichaming en visie van Nissan. Een 100% elektrisch model dat staat voor kracht en elegantie. Ecologisch verantwoord en een prachtig strak design. Vloeiende lijnen gaan gepaard met een krachtige acceleratie. Ervaar een stille langdurige rit door de flinke actieradius die de 500 km kan halen. Nissan heeft een nieuw design gecreëerd en laat met dit model zien hoe zij naar de toekomst van elektrisch rijden kijken. De Ariya is zo’n 20 cm langer dan de Qashqai waardoor het de grootste SUV van Nissan is.

Op dit moment staat de Nissan Ariya nog niet bij ons in de showroom. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om als eerste te kunnen proefrijden! 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Ervaar een nieuwe manier van rijden

Met een actieradius zoals die van de Ariya heeft Nissan een innovatieve stap gemaakt. De Ariya past zich aan omstandigheden en jouw rijgedrag aan met de drie rijmodi; Standard, Sport & Eco. Zo creëer je samen met de vele rijhulpsystemen een unieke ervaring. Inparkeren of filerijden? Dat is dankzij de Nissan Ariya ontspannen achteroverleunen: hij doet (bijna) al het werk voor je!

Ontdek de Nissan Ariya tijdens een proefrit

De Nissan Ariya is een genot om in te rijden, een ervaring die je zelf moet opdoen tijdens een proefrit. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op zodra de nieuwe Ariya bij ons in de showroom staat. Je bent dan één van de eersten die kan proefrijden!

De Nissan Ariya is rijk uitgerust

In zowel het exterieur als interieur zie je de strakke lijnvoering. In een strak vormgegeven dashboard zijn de meeste fysieke knoppen weggewerkt, zodat het de perfecte combinatie is van een minimalistisch en modern design. Daarnaast zorgen het minimalistische design van de Ariya en de speciale dunne ‘Zero Gravity’ stoelen voor meer ruimte .

Op grote dubbele displays van 12,3 Inch kun je gemakkelijk door apps heen swipen. Wil je de route naar huis graag op je display? Roep 'Hey Nissan' en stel je vraag gemakkelijk aan Amazon Alexa. Terwijl het infotainment je de route naar huis toont, laat hij je ook direct de dichtstbijzijnde (snel)laders zien. Propilot zorgt ervoor dat de Ariya zelfstandig op de snelweg tussen de lijnen én op snelheid blijft, zo rijd je altijd met een ontspannen gevoel naar huis.

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Nissan Ariya

Heb je een vraag, wil je op de hoogte gehouden worden of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan Ariya

Wat kost een Nissan Ariya?

De prijzen van de Nissan Ariya zijn nog niet bekend en worden later dit jaar bekend gemaakt. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van al het nieuws.

Hoe groot is de Nissan Ariya?

De Ariya is net een maatje groter dan de Qashqai. De Nissan Ariya is 4,6 meter lang, 1,85 meter breed en 1,66 meter hoog.

Wat is de actieradius van de Nissan Ariya?

De Nissan Ariya heeft een geschatte actieradius tot 500 kilometer. Dit ligt aan de uitvoering, weersomstandigheden en het rijgedrag.