Kopen vanaf

€ 32.020

Bijtellingspercentage

12%

Ontdek de Nissan e-NV200

Wil je bekend staan als een duurzaam bedrijf? Kies dan voor de Nissan e-NV200. Deze volledig elektrische bedrijfswagen is praktisch en zuinig. Zo rijd je met één volle accu gemakkelijk al 200 kilometer. Genoeg voor de meeste dagelijkse ritten. Ook heb je keuze uit verschillende laadopties. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat er spullen achterblijven. Welke optie je ook kiest, er is ruimte genoeg.  

Brochure en prijslijst Nissan e-NV200

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan e-NV200? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ervaar het zelf bij Stern

Is de Nissan e-NV200 precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

Vakmanschap en veelzijdigheid

Vakmanschap en veelzijdigheid komen samen in de Nissan e-NV200. Hij is compact en volledig uitgerust met Nissan Intelligent Mobility. Hierdoor stap je altijd zelfverzekerd achter het stuur. Blijf van alles op de hoogte en geniet van je rit.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan e-NV200

Hoeveel kilometer kan ik rijden met de Nissan e-NV200?

Met de Nissan e-NV200 rijd je maar liefst 200 kilometer op een volle accu.

Is de Nissan e-NV200 duurzaam?

De Nissan e-NV200 is 100% elektrisch en heeft geen uitstoot. Daarom is het een duurzame oplossing.