Ontdek de Nissan e-NV200 Evalia

De kinderen naar school brengen, de wekelijkse boodschappen of andere dagelijkse ritjes. Het kan allemaal in één oplaadbeurt. De Nissan e-NV200 Evalia is dan ook de perfecte keuze voor een slimmer en groener leven. Ontdek zelf alle besparingen en voordelen van deze 100% elektrische minibus.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan e-NV200 Evalia? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar de Nissan e-NV200 Evalia zelf

Is de Nissan e-NV200 Evalia precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

Tot alles in staat

De Nissan e-NV200 Evalia is compact en voorzien van de nieuwste technologieën. Deze personenbus is net zo behendig als een hatchback. Hierdoor parkeer je zonder problemen en rijd je gemakkelijk in de stad. Maar je hoeft niet in te leveren op ruimte. In de e-NV200 Evalia zit je altijd comfortabel. Ook geniet je van andere slimmigheden. Zo verbind je je mobiel eenvoudig. Hierdoor open je je favoriete apps snel met je stem of bel je direct vanuit je auto.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan e-NV200 Evalia

Hoeveel kilometer kan ik met de Nissan e-NV200 Evalia rijden?

Met de Nissan e-NV200 Evalia kan je maar liefst 200 kilometer rijden.  

Is de Nissan e-NV200 Evalia duurzaam?  

De Nissan e-NV200 Evalia is 100% elektrisch. Hij heeft geen uitstoot. Daarom is hij een perfecte keuze voor een duurzame manier van leven.

Hoeveel personen passen in de Nissan e-NV200 Evalia?

De Nissan e-NV200 Evalia is leverbaar in twee varianten. Eén met vijf zitplaatsen of één met zeven zitplaatsen.