Maak kennis met de nieuwe Nissan Juke

De nieuwe Nissan Juke tovert een lach op je gezicht. Met zijn gedurfde design en slimme technologieën brengt hij je precies waar je wilt. Geen tijd te verliezen, want je ziet dat hij zo is opgestart. Maak je gordel dus maar snel vast en geniet van je rit. 

Nissan Juke downloads

Wil je tot in detail weten wat de Nissan Juke kan? Download dan de online brochure. Zo lees je direct alles over de Juke vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Stern

De Nissan Juke is voorzien van de ultramoderne Active Trace Control. Dit systeem zorgt ervoor dat je elke bocht perfect kan nemen. Wil je dat zelf proberen? Maak dan nu online een afspraak voor een proefrit. Of kom langs in een van onze Stern vestigingen.

Geniet in alle rust van je autorit

De Nissan Juke ziet er gedurfd uit met zijn scherpe lijnen, opvallende accenten en zwevende dak. Deze strakke lijnen zorgen ook nog eens voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid. Ideaal dus. Geniet in alle rust van je autorit.

Stern is jouw Nissan-dealer

Stern is jouw Nissan Juke dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.  

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan Juke

Is de Nissan Juke ook met prive lease verkrijgbaar?

Jazeker, dit is extra aantrekkelijk omdat alle kosten voor de auto hierin zijn meegenomen.

Is de Nissan Juke als automaat verkrijgbaar?

Ja, in verschillende uitvoeringen wordt ook de automaat aangeboden.

Kan ik mijn telefoon koppelen in de Nissan Juke?

Nissan staat bekend om de connectiviteit van alle modellen. Vanaf de instapversie is de Juke uitgerust met Bluetooth waarmee je de telefoon kunt koppelen.