Ontdek de Nissan LEAF

Ga voor het volledig elektrische gevoel met de Nissan LEAF. Je profiteert direct van de vele voordelen. Zo heb je minder onderhoudsbeurten nodig. Je hoeft nooit meer olie te verversen. Je maakt meer kilometers voor minder geld. Ook rijd je veel duurzamer. Kies voor een duurzame toekomst, kies voor de Nissan LEAF.  

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Nissan LEAF? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar de Nissan LEAF zelf

Is de Nissan LEAF precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

Uitgerust met de beste rij technologieën

De volledig elektrische Nissan LEAF is een perfecte weergave van de Nissan Intelligent Mobility. Hierdoor voel je je meer verbonden, zelfverzekerder dan ooit en hij geeft je alle controle. Zo is de LEAF uitgerust met de beste rij technologieën die zorgen voor een dynamische rijervaring. Denk bijvoorbeeld aan de ProPILOT. Dit systeem neemt na een druk op de knop een aantal rijtaken van je over. Zo volgt het een voorligger op een ingestelde afstand en rijd je altijd midden op de rijbaan. Vind jij het niet fijn om een extra paar ogen te hebben tijdens het rijden?   

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan LEAF

Is de Nissan LEAF 100% elektrisch?

Ja, de Nissan LEAF is 100% elektrisch. Daarom heeft hij geen uitstoot.

Hoeveel kilometer kun je rijden met de Nissan LEAF?

Met de Nissan LEAF rijd je tussen de 270 en 285 kilometer. Dit hangt af van de uitvoering (LEAF en LEAF e+).

Is de Nissan LEAF ruim?

De Nissan LEAF heeft een grote kofferbak. Je neemt dus gemakkelijk al je boodschappen en bagage mee.