Ontdek de Nissan Micra

Geniet jij van de betere dingen in het leven? Dan bevalt de Nissan Micra je zeker! Deze compacte, zuinige stadsauto is van alle gemakken voorzien. Zo is de Micra N-style bijvoorbeeld uitgerust met automatische airconditioning. Kies zelf de accessoires die bij jouw levensstijl horen. Ook pas je zelf de kleuren en velgen aan naar jouw smaak. Dat maakt jouw Nissan Micra uniek. 

Brochure en prijslijst Nissan Micra

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Nissan Micra? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar de Nissan Micra zelf

Is de Nissan Micra precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

Ruimte, comfort en stijl

De Nissan Micra is compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. Zak weg in de heerlijke stoelen. Deze voelen zacht aan en zijn gemaakt van de beste materialen. Zo geniet je altijd van de nodige comfort.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan Micra dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan Micra

Is de Nissan Micra een fijne auto? 

De Nissan Micra is een sportieve auto. Met zijn compacte formaat is hij perfect voor in de stad, maar ook daarbuiten. 

Is de Nissan Micra betrouwbaar?  

Ja, de Micra is een veilige auto. Ook staat Nissan al heel lang bekend als een betrouwbaar merk. De onderhoudskosten zijn relatief laag.

 Is de Nissan Micra leverbaar met automaat?  

Ja. De Nissan Micra is leverbaar met handgeschakelde versnellingsbak en als automaat.