Ontdek de Nissan Navara NP300

Ontdek wat tachtig jaar ervaring met het bouwen van robuuste trucks voor jouw leven kan betekenen. Maak kennis met de vernieuwde Nissan Navara NP300. Deze pick-up truck ziet er niet alleen sterk uit, dat is hij ook. Hij heeft zelfs de beste trekkracht in zijn klasse. Ook is hij voorzien van nieuwe veiligheidsvoorzieningen, nieuwe kleuren en een completere uitrusting dan ooit.

Brochure en prijslijst Nissan Navara NP300

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan Navara NP300? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar het zelf bij Stern

Is de Nissan Navara NP300 precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

De pick-up met grenzeloze mogelijkheden

Heb jij het stoere design van de Navara NP300 al gezien? Zijn strakke, gestroomlijnde vorm en LED-verlichting geeft deze krachtpatser een moderne uitstraling. Ook van binnen is hij voorzien van luxe details en moderne technologie. Zo kom je door de verfijnde vierwielaandrijving overal. Van steile bergwegen tot het doorkruisen van woestijnen. Waar je ook bent, je blijft altijd verbonden met de buitenwereld door de Nissan Intelligent Mobility.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan Navara NP300 dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan Navara NP300

Heeft de Nissan Navara vierwielaandrijving?

Ja, de Nissan Navara NP300 is voorzien van een vierwielaandrijving. Hierdoor trek je eenvoudig een aanhanger of rijd je zonder problemen in de bergen.

Welk gewicht kan de Nissan Navara NP300 trekken?

De Nissan Navara heeft een trekkracht van 3.500 kilogram. Hiermee heeft hij de beste trekkracht in zijn klasse.