Ontdek de Nissan NV300

De nieuwe Nissan NV300 is een sterke speler in de klasse van lichte bedrijfswagens. Kies zelf de uitvoering die het best bij je past. Of je nou gaat voor een Van, een Crew Van of een Combi, je profiteert van geweldige voordelen. Denk aan lage gebruikskosten, veel laadruimte en een grote flexibiliteit.  

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan NV300? Download dan nu online de prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar de Nissan NV300 zelf

Is de Nissan NV300 precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar.

Hoge efficiëntie

De Nissan NV300 is praktisch, kostenbesparend en fijn om in te rijden. Perfect voor jouw bedrijf! Zo is hij voorzien van zuinige motoren die voldoen aan EURO 6-norm. Hierdoor verbruik je minder brandstof en stoot je minder uit.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan NV300 dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan NV300

Hoeveel laadruimte heeft de Nissan NV300?

De Nissan NV300 heeft een laadvolume tot maximaal 8,6 m3.

Is de Nissan NV300 een praktische bestelwagen?

Ja, de Nissan NV300 is een praktische bestelwagen. Hij is gebouwd om tot 1.280 kilogram te vervoeren en biedt 8,6 m3 laadruimte. Je laadt gemakkelijk een pallet in door de achterdeuren. Of gebruik de schuifdeuren aan de zijkant.

Is de Nissan NV300 ook leverbaar als personenauto?

Ja, de Nissan NV300 is ook leverbaar als personenauto. De Nissan NV300 Crew wordt geleverd met zes stoelen. Ook is hij voorzien van een grote laadruimte. Meer zitplaatsen nodig? Kies dan voor de NV300 Combi. Deze biedt plaats voor maar liefst negen personen.