Ontdek de Nissan NV400

Ben jij op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is? Die voorzien is van een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een zuinige motor? Maak dan kennis met de Nissan NV400. Hij is leverbaar in verschillende uitvoeringen en indelingen. Samen met Nissan’s bekende kracht en kwaliteit is de NV400 de perfecte bedrijfswagen. 

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Nissan NV400? Download dan nu online de prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen. 

Ervaar de Nissan NV400 zelf

Is de Nissan NV400 precies wat je zoekt? Bekijk onze voorraad en kies jouw droomauto. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan voor je klaar. 

Slimme oplossingen

De Nissan NV400 is standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Omdat deze erg gebruiksvriendelijk zijn, beleef je nog meer plezier aan het rijden. Ook is hij voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een bestuurdersairbag en een stevige cabine. Zo wordt elke rit nog veiliger.  

Nissan specialist Stern

Stern is jouw Nissan NV400 dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Nissan NV400

Hoeveel laadruimte heeft de Nissan NV400?

De Nissan NV400 kan een lading van maximaal 17 m3 vervoeren. Kies je voor de bakwagen? Dan kan je maximaal 20 m3 vervoeren.

Is de Nissan NV400 een comfortabele bedrijfswagen?

De Nissan NV400 is ruim en praktisch. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Achter het stuur heb je altijd een goed zicht op de weg. Ook is de NV400 voorzien van goede geluidsisolatie.